De bekende Eredivisieclub BC Victoria Hoensbroek uit Limburg is op zoek naar een heer, die de uitdaging aandurft Badminton op het hoogste niveau te spelen.

Ondanks de korte tijd tot de start van Eredivisie-Competitie op 10-9-2016 wil BC Victoria nog graag de huidige Selectie uitbreiden met 1 heer. Daarbij denken ze aan een Badmintonner die tot heden minimaal op 2eDivisie-Niveau gespeeld heeft. Dit kan een aanstormend talent zijn, die zich wil door ontwikkelen of een ervaren kracht zijn, die graag een badmintonseizoen op hoog niveau spelen wil.

Geïnteresseerden kunnen zich ten alle tijden melden bij Maurice Breuer – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – tel.0615025671 of bij Franz-Josef Breuer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – tel. 0653928365 of bij Alex Timmerman – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – tel. 0613580837.

In verband met het tijdig voor 01-09-2016 afhandelen van de nodige formaliteiten met de club en de Bond graag zo snel mogelijk reageren.

 

Namens BC Victoria Hoensbroek, Frans-Jozef Breuer,sportcoordinator

 

BC Victoria Hoensbroek staat bekend om zijn goede nationale en internationale toernooien.

In het weekend van 3 en 4 september 2016 organiseert de club het 42e Internationale Carlton- Toernooi voor de categorieën 1, 4 en 6. Het toernooi is voor vele spelers een ideale wedstrijdgerichte voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen 2016/2017. 

Uitgenodigd zijn de toppers, talenten en de jeugdspelers uit de oudste leeftijdscategorieën uit Nederland en de omringende Europese landen zoals Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland en Denemarken. 

Naast de mooie geldprijzen is er ook weer de bekende extra prijs van onze hoofdsponsor Carlton voor de verrassende speler/-sters te winnen. Een prima sportaccommodatie, een goede service en een goede organisatie, alles bij elkaar een uitdagende uitnodiging voor een uniek “Start-Toernooi” van het nieuwe badmintonseizoen.

In verband met de vakantieperiode wordt een late inschrijfmogelijkheid aangeboden. Het toernooi staat online, via de volgende link kan ingeschreven worden:

http:/badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=DFC85962-1B9C-4D96-90D4-C42C4939494A

 

Inschrijfsluiting is op donderdag 25 augustus 2016

Vroeg in het nieuwe seizoen 2016-2017 organiseert Bc Victoria wederom het RTC toernooi. Op zaterdag 3 en zondag 4 september kan er gestreden worden in de klasses 1,4 en 6.

Inschrijving is inmiddels geopend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

...

In het weekend van 17, 18 en 19 juni was het weer zover: het Victoria jeugdkamp.
De weervoorspellingen waren slecht, het gras lag er modderig bij, de nachten waren kort en koud, het dak lekte een beetje, maar dat alles mocht de pret niet drukken.

Een weekend lang vol plezier, beweging, crazy 88, nachtspellen, jongens tegen de meisjes, ik hou van holland, gezelligheid, bankhangen, haren vlechten, etc. Wat willen we nu nog meer??

Een klein minpuntje, of eigenlijk twee.. Nolan en Demi (F.) moesten ons kamp helaas voortijdig verlaten.
Het kamp mocht er wezen dit jaar. Een gezellige afsluiting van het badmintonseizoen; even geen toernooien meer, geen zware trainingen...even rust!
Foto's zijn te vinden op de Facebook van Victoria. Hieronder slechts 1 foto van een geslaagd weekend.

 

 

 

 

Ook dit jaar gaat Victoria weer op kamp met de jeugd! In het weekend van 17 t/m 19 juni gaan we naar Vijlen en maken we er een spetterend weekend van! Klik verder voor meer informatie.
Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL.

Lees meer...